Tijd om onze nieuwe website te lanceren, welkom thuis !

  • 3 jaar geleden

Niet alleen ons kantoor op Markt 16 te Berlaar wordt dit jaar officiëel geopend, ook online ontvangen we jullie nu in een compleet nieuwe omgeving.

Op deze manier kunnen we jij, die op zoek is naar een nieuwe woonst of een partner wenst om een huidig pand mee te verkopen of verhuren, nog beter van dienst zijn.

Een reeks nieuwe functies werden aan onze website toegevoegd, zo kan je eenvoudig panden bewaren in je favorieten (maak gebruik van het “hartje”), delen met je vrienden of familie (klik op het “netwerk” symbool), alsook een handige versie op het scherm toveren van een pand dat je wenst af te drukken.

Ben je op zoek naar een woning met specifieke eigenschappen ? Maak dan gebruik van de zoekmotor op onze homepage. Krijg je geen zoekresultaten op dit moment, klik dan zeker op “Deze zoekopdracht bewaren” (groene knop). Wij brengen je dan automatisch op de hoogte wanneer er een pand beschikbaar wordt dat voldoet aan jouw zoekcriteria.

Veel surfplezier en wie weet tot binnenkort ! #spreadtheword #cocoonimmo

Compare listings

Vergelijken